Vloerverwarming Noord-Holland en loodgietersbedrijf RDL klaar voor toekomst

Wonen
Jos Klanker 
Uw vakman in de regio!
Jos Klanker Uw vakman in de regio! (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

ALKMAAR – Vloerverwarming Noord-Holland en loodgietersbedrijf RDL hebben een nieuw pand met ongekende mogelijkheden. Eén plek waar de twee bedrijven van Roy Dekker samenkomen. Vloerverwarming Noord-Holland en loodgietersbedrijf RDL komen helemaal tot hun recht aan Otterkoog 7a op bedrijventerrein Beverkoog.

Een nieuwe kraan nodig? Een koppeling voor een leiding of met eigen ogen bekijken welke vloerverwarmingsmogelijkheden er zijn? Het kan allemaal in het nieuwe pand van Vloerverwaming Noord-Holland en loodgietersbedrijf RDL. Behaaglijk en comfortabel wonen of werken is in de winter warmte maar in de zomer koelte!  Al vanaf € 900,- biedt Vloerverwarming Noord-Holland complete installaties aan. Bel 072-7855410 voor een afspraak of kijk op www.vloernh.nl voor meer informatie. 

Infrezen

Zo kun je vloerverwarming infrezen : Infrezen in een bestaande dekvloer is vaak het meest voordelig. Vloerverwarming NH zorgt voor stofvrij infrezen en werkt snel en vakkundig. De materialen zijn duurzaam en dun van lichtgewicht waardoor ook geschikt voor bovenverdiepingen.

Warp

Warp systeem: Dit systeem staat met namen bekend om het snel verwarmen of verkolen en het is ook één van de meest duurzame systemen. Het is dun en lichtgewicht en de oude vloer hoeft er niet per se uit gehaald worden om deze te kunnen installeren. 

Isolatiematten

Isolatiematten: Snel toepasbaar wanneer er nog geen dekvloer is op ruwe ondervloer. Door er een extra isolatielaag aan toevoegen heeft u vrijwel nihil warmteverlies. U haalt hiermee het beste rendement uit uw warmte overdracht.

Bekijk alle mogelijkheden in het nieuwe pand van Vloerverwarming Noord-Holland en loodgietersbedrijf RDL. Het pand wordt bovendien een servicepunt voor Post NL. Kopje koffie erbij? “Beneden hebben we een barretje waar klanten een kop koffie kunnen drinken”, zegt trotse eigenaar Roy Dekker. “Heb je bijvoorbeeld een kraan nodig? In ons loodgieterspunt leggen we je ter plekke uit hoe je die zelf aansluit. Maar we komen net zo graag bij je langs om de kraan te installeren. Dat kan vaak op zeer korte termijn. Zie het als een minibouwmarkt. We hebben veel ‘loodgietermaterialen’ op voorraad en onze professionals zijn er altijd voor klanten om ze te informeren of assisteren.”

Snelheid en service

Het leveren van kwaliteit staan bij Vloerverwarming Noord-Holland en loodgietersbedrijf RDL voorop, maar snelheid en service zijn volgens Roy tegenwoordig net zo belangrijk. “In ons nieuwe pand hebben we ook onze digitale infrastructuur aangepakt, waardoor we écht snelheid kunnen leveren. Dat verwachten klanten ook van ons. Wanneer klanten bellen voor een storing in hun cv-ketel, een lekkage of voor een offerte voor een vloerverwarming, kunnen we snel leveren.”

Persoonlijk

Roy: “Met vier teams en zes bussen leggen we dagelijks zo’n vijf vloeren. Ik durf wel te stellen dat we een van de grootste leverancier en installateurs in vloerverwarming zijn van Noord-Holland. Ik kom veel bij mensen thuis en dat persoonlijke contact is van groot belang. Klanten zien dan een gezicht bij het bedrijf. Dat we nu ook een fysieke plek hebben waar we producten kunnen tonen is een grote plus voor ons!”

Vloerverwarming Noord-Holland en loodgietersbedrijf RDL zijn te vinden aan Otterkoog 7a op bedrijventerrein Beverkoog. Bezoekers zijn welkom voor advies over vloerverwaming, cv-installaties, alle soorten loodgieterswerk en materialen en een kop koffie. Ook wordt het nieuwe pand het Post NL Servicepunt.

Meer informatie op www.vloerverwarmingnoordholland.nl en www.loodgietersbedrijfrdl.nl

Vloerverwarming Noord-Holland en loodgietersbedrijf RDL klaar voor toekomst.
Het infrezen van vloeren is een van de mogelijkheden.
Noppenplaat.
Het Warp systeem.