Inwoners van gemeente Opmeer mogen meedenken over dorpscentrum

Algemeen
Ruim 250 inwoners hebben hun idee al gedeeld. Op dit kaartje kunt u zien op welke plekken zij kansen zien, waar zij ruimte zien voor verbetering en wat zij als een positieve plek ervaren.
Ruim 250 inwoners hebben hun idee al gedeeld. Op dit kaartje kunt u zien op welke plekken zij kansen zien, waar zij ruimte zien voor verbetering en wat zij als een positieve plek ervaren. (Foto: gemeente Opmeer)

Van het centrum Opmeer-Spanbroek wil de gemeente Opmeer een aantrekkelijk dorpscentrum maken voor iedereen. Wat vindt u als inwoner belangrijk? Waar bent u trots op? Wat wilt u veranderen? Elk idee en elke mening helpt voor een betere visie om er een mooi dorpscentrum van te maken.

Denk mee en doe mee

De gemeente vraagt aan elke inwoner van de gemeente Opmeer om mee te doen aan de online enquête, die gehouden wordt tot en met 27 juni aanstaande. Deze enquête kan worden ingevuld via www.mpt.link/opmeervragen. 

De online enquête is ook te bereiken via de QR-code. Scan deze en vul het formulier in. Heeft u een mening, een idee of een ander inzicht laat het de gemeente weten. Met elkaar wordt er een mooi concept gemaakt voor en door inwoners.

Scan de code voor het formulier.