Inschrijving voor De Gemeenschapsveiling sluit 1 mei

Nieuws
Met de eerste plannen uitgerold en aanmeldingen van verenigingen die willen deelnemen, staat het evenement in de startblokken.
Met de eerste plannen uitgerold en aanmeldingen van verenigingen die willen deelnemen, staat het evenement in de startblokken. (Foto: aangeleverd)

SPANBROEK - De voorbereidingen voor De Gemeenschapsveiling 2024, die plaatsvindt op zaterdag 12 oktober in Café Vroeg of Laat, verlopen voorspoedig. Met de eerste plannen uitgerold en aanmeldingen van verenigingen die willen deelnemen, staat het evenement in de startblokken. De deadline voor inschrijving voor De Gemeenschapsveiling is 1 mei.

Uit informatie van het bestuur blijkt dat sommige verenigingen nog bezig zijn met het opstellen van projecten en anderen nog twijfelen. De deadline nadert en bij een teveel aan inschrijvingen geldt de regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

Projecten

De regels voor projecten zijn te vinden op de website van de Gemeenschapsveiling. Daarnaast worden regelmatig verslagen en foto’s geplaatst van kavels die zijn georganiseerd of worden opgenomen. Het bestuur vindt het mooi om te zien hoe enthousiast er activiteiten worden bedacht en hoe positief deze ontvangen worden door de deelnemers. Voor bezoekers van de website is er ook een sectie gewijd aan gerealiseerde projecten in de gemeenschap, die zijn ontstaan door en voor de gemeenschap.