Koningsdag Spanbroek-Opmeer 2024: dit is het programma!

Uitgaan
Koningsdag in Spanbroek en Opmeer
Koningsdag in Spanbroek en Opmeer rodi.nl

SPANBROEK / OPMEER- Nog even het het is alweer Koningsdag! Wat kun je verwachten van Koningsdag 2024 in Opmeer en Spanbroek? Je leest het in dit artikel.

Programma Koningsdag Spanbroek-Opmeer 2024

Opmeer en Spanbroek maken zich op voor een spetterende Koningsdag 2024! Op 27 april transformeert het dorp in een feestelijke sfeer. Dit jaar belooft het weer een onvergetelijke dag te worden, met een mix van de fietsroute, activiteiten, en een gezellige sfeer. Wat kun je verwachten? Dit is de planning van Koningsdag Spanbroek-Opmeer 2024.

Koningsspelen

Koningsdag Spanbroek-Opmeer 2024 wordt ingeluid met de Koningsspelen, gehouden op het terrein van VVS’46 in Spanbroek. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen deelnemers kosteloos genieten van verschillende sport- en spelactiviteiten.

Fietstocht

Vervolgens zal tussen 13.00 en 13.30 uur de welbekende fietstocht van start gaan. Het verzamelpunt is bij het gemeentehuis van Opmeer. Enthousiaste fietsers worden uitgenodigd voor een ontspannen tocht door de pittoreske omgeving. Deelname aan de fietstocht is gratis.

Kinderspeurtocht

Ook de kinderspeurtocht zal tussen 13.00 en 13.30 uur van start gaan bij het gemeentehuis in Opmeer. Het belooft een spannend avontuur voor de jonge deelnemers uit gemeente Opmeer. Deelname aan de kinderspeurtocht is gratis.

Vrijwilligers

Het succes van deze vieringen hangt deels af van de vrijwillige inzet van ouders. Er is een tekort aan vrijwilligers, daarom verzoekt de organisatie vriendelijk aan de ouders om zelf toezicht te houden op hun kinderen en de spellen te begeleiden. Laten we samenwerken om deze dag tot een onvergetelijke ervaring te maken!

Koningsdag in Spanbroek-Opmeer 2024 belooft een dag te worden van vreugde, gemeenschap en onvergetelijke momenten voor iedereen die deelneemt. We kijken er naar uit om samen deze speciale gelegenheid te vieren!


Afbeelding: Oranjecomité Spanbroek-Opmeer

Helpen als vrijwilliger?

Oranjecomité Spanbroek-Opmeer zoekt vrijwilligers die willen helpen om Koningsdag 2024 weer tot een succes te maken voor kids tot 12 jaar. De organisatie kan dit niet zonder hulp! Oranjecomité Spanbroek-Opmeer zoekt daarom mensen die:

  • Collecte willen lopen in week van 25 februari - 1 maart
  • Opbouw 26 april vanaf 19.00 uur
  • Ochtend zelf (begeleiding bij spellen, schminkers)
  • Afbouw 27 april van 12.00 - 14.00 uur

Wil jij het Oranjecomité helpen? Meld je dan aan via oranjespanbroekopmeer@gmail.com.