Cheque voor muziekproject PlekZat!

Nieuws
De organisatie is blij dat sponsoren en fondsen het initiatief waarden.
De organisatie is blij dat sponsoren en fondsen het initiatief waarden. (Foto: aangeleverd)

OPMEER - Muziekvereniging Erato organiseert zondag 26 mei om 14.30 uur het muziekfeest PlekZat! in De Kermistent Opmeer. Een groot orkest van ruim vijftig man, met Erato als basis, begeleidt vijf lokale solisten. Eerder was al bekendgemaakt dat Stichting Muziek Opmeer het project financieel steunt. Nu verraste Claudia Herrbeck namens het Coöperatiefonds van de Rabobank de vereniging met een cheque ter waarde van 4500 euro. Dit zorgt voor extra motivatie achter de schermen.

De voorbereidingen voor PlekZat! vorderen gestaag. De afgelopen weken hebben de eerste solisten hun nummers gerepeteerd met het orkest. Outlined Vocals, onder leiding van Shanice v.d. Fluit, en Marianne Koelemeijer zijn al langsgekomen. De solisten zijn enthousiast over de arrangementen van dirigent Thomas Geerts. De arrangementen zijn op maat gemaakt naar de wensen van de zangers, wat zorgt voor nog meer plezier bij het oefenen met het orkest.

De organisatie is blij dat sponsoren en fondsen het initiatief waarden. De voorverkoop voor PlekZat! 2024 is inmiddels gestart. Kaarten kunnen worden gekocht bij Readshop Spanbroek, Herenweg 41 of via erato.kaartverkoop@gmail.com. Je ontvangt dan een betaalverzoek en na betaling worden de kaarten thuisbezorgd.