Expositie bij Bot Wooncentrum Opmeer

Nieuws
De expositie is een verhalende serie foto's over duurzaam ondernemen in de Wieringermeer.
De expositie is een verhalende serie foto's over duurzaam ondernemen in de Wieringermeer. (Foto: aangeleverd)

OPMEER - Bot Wooncentrum in Opmeer opent de deuren voor een inspirerende expositie van fotograaf Albert Stam. De expositie ‘Duurzaam Veranderende Tijden: Inspiratie in de Polder’ is een verhalende serie foto’s over duurzaam ondernemen in de Wieringermeer. Bezoekers zijn van harte welkom om deze unieke tentoonstelling te ervaren en inspiratie op te doen over duurzaam ondernemen.

Albert Stam brengt door zijn fotografie de dynamische veranderingen in de Wieringermeer in beeld, met een focus op de innovatieve ondernemers die deze transformatie mogelijk maken. Zijn werk belicht de creativiteit en het harde werk van de mensen achter duurzame ondernemen in ‘dataschuren’, akkerbouw, windmolens en biologische kassen. De expositie nodigt uit tot nadenken over een duurzame toekomst vanuit samenwerking en ondernemerschap.

Comfort en gezelligheid

Bezoekers die geïnteresseerd zijn in vernieuwend duurzaam ondernemerschap kunnen niet alleen de expositie bekijken, maar ook genieten van een kop koffie en eventueel zelfs inspiratie op doen in de showroom en hun woonwensen bespreken met Joost Bot. Met een passie voor het creëren van comfortabele en gezellige woonruimtes, met oog voor duurzaamheid, biedt Joost graag advies aan bezoekers, ondersteund door zijn assortiment in hoogwaardige stoffering en meubilair.

De expositie is te zien tot en met 15 mei bij Bot Wooncentrum, Breestraat in Opmeer tijdens de reguliere openingstijden. Wie geïnteresseerd is in het bijwonen van een bijeenkomst met Albert Stam, is welkom van 13.00 tot 15.00 uur op vrijdag 22 maart, tweede paasdag 1 april, dinsdag 9, vrijdag 12 of zaterdag 20 april. Je kunt je ook aanmelden via albertstam@quicknet.nl. Tip: Laat jouw e-mailadres achter voor een kans op een exemplaar van het boek over de expositie. Meer informatie via www.botwooncentrum.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding