Jaarlijkse informatiebijeenkomst Dorpsraad Spanbroek Opmeer

Nieuws
Het belooft een interessante avond te worden waarbij verschillende thema’s aan bod komen, waaronder de rol van de griffie van Opmeer en de toekomst van de Bonifatiuskerk.
Het belooft een interessante avond te worden waarbij verschillende thema’s aan bod komen, waaronder de rol van de griffie van Opmeer en de toekomst van de Bonifatiuskerk. (Foto: Pixabay)

OPMEER - Dorpsraad Spanbroek Opmeer organiseert donderdag 21 maart haar jaarlijkse informatiebijeenkomst voor de bewoners van Spanbroek, Opmeer, Wadway en Zandwerven. 

Het belooft een interessante avond te worden waarbij verschillende thema’s aan bod komen, waaronder de rol van de griffie van Opmeer en de toekomst van de Bonifatiuskerk. De bijeenkomst biedt bewoners de gelegenheid vragen te stellen aan de gemeente, de dorpsraad, de wijkagent en de BOA. Tijdens de bijeenkomst worden niet alleen de activiteiten van het afgelopen jaar besproken, maar wordt er ook een presentatie gegeven door de griffie van de gemeente Opmeer. Verder is er ruimte voor discussie over ingebrachte vragen. 

Programma

· Terugblik van de afgelopen activiteiten van de Dorpsraad

· Vragen aan de Wijkagent en BOA

· Korte toelichting werkgroep herbestemming Bonifatius kerk

· Pauze met kopje thee of koffie aangeboden door de DSO

· Presentatie door de jongste griffier van Nederland Lisanne Gijben en Isa Mulligen van de gemeente Opmeer

· Vragen voorgelegd voor discussie met inwoners en gemeente

· Rondvraag en afsluiting.

De bijeenkomst vindt plaats in ‘t Kerkhuys aan de Spanbroekerweg 37, 1715 GH in Spanbroek. Inloop vanaf 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, einde circa 22.00 uur.