Sv ARC en Mark Evers gaan samen door

Sport
Evers gaat zijn zesde seizoen bij ARC in.
Evers gaat zijn zesde seizoen bij ARC in. Foto: Archief

ALPHEN AAN DEN RIJN- De voetbalvereniging Sv ARC uit Alphen aan den Rijn gaat het volgende seizoen door met coach Mark Evers. Hij gaat daarmee zijn zesde seizoen bij de vereniging in, waarmee hij in 2019 promoveerde naar de zaterdag Hoofdklasse. 

Evers over zijn besluit: “In het beleid dat ARC tot 2024 heeft uitgestippeld zie ik genoeg uitdagingen om me nog een jaar te verbinden aan de club. Ik hoop natuurlijk nog eens een ononderbroken seizoen te kunnen spelen met de selectie. Ook dit seizoen is het weer rommelig door de corona maatregelen.”

Jelle Koolstra, bestuurslid technische zaken bij de vereniging, licht het verenigingsstandpunt toe: “Zijn inzet en betrokkenheid bij de vereniging zijn groot en zijn ambities passen bij ons beleid. Bovendien stimuleert hij in toenemende mate de geleidelijke doorgroei van jong talent.”

Dit seizoen

Dit voetbalseizoen is niet volledig en ongestoord uitgespeeld vanwege de coronapandemie. Het team gaat dit seizoen als 9de op de ranglijst de winterstop in. Het team heeft echter wel als gevolg van coronabesmettingen bij tegenstanders twee wedstrijden minder gespeeld dan de andere clubs. Stijging op de ranglijst zit er volgens de club er mogelijk in.