Groep 6 van Imanuelschool wint fantastische prijs

Algemeen
Groep 6 in de Johan Cruijff ArenA waar ze met Soufiane Touzani konden voetbalden.
Groep 6 in de Johan Cruijff ArenA waar ze met Soufiane Touzani konden voetbalden. (Foto: )

Jada, Twan, Max en Robin hebben meegedaan met een prijsvraag van de nationale sport expo. De vraag was: Wat is het best bekeken filmpje op het Youtube kanaal van Soufiane Touzani? Het antwoord was snel gevonden. Het was het filmpje over de bekende voetballer Ronaldo.

Op vrijdag 20 mei zou de winnaar bericht krijgen... maar de klas hoorde de hele dag niks. Pas ‘s avonds laat kreeg de juf het verlossende mailtje. Groep 6 had gewonnen en mocht naar de Johan Cruijff ArenA om mee te doen met de sportdag van de Nationale Sport Expo. Daar zou ook Touzani zijn voetbalkunsten nog een keer vertonen.


Woensdag 16 mei was het dan zover, de hele klas, ging naar de Arena! De kinderen mochten via de spelerstunnel het veld oplopen. Daar was de demonstratie van Touzani, er mochten zelfs kinderen met hem voetballen. Daarna gingen de kinderen elf verschillende sporten uitproberen. Van dansen tot gamen op een mega groot scherm, van hockey tot karate en uiteraard ook voetbal, de kinderen hebben een sportieve top middag gehad!


De middag werd afgesloten met een fluitconcert op de middenstip van de arena, alle kinderen kregen een scheidsrechtersfluitje en moesten zo veel mogelijk lawaai maken.