Leuke talkshow in Swaenswijk

Algemeen
In Wijkcentrum Swaenswijk zijn altijd leuke activiteiten. Zo is er vrijdag een talkshow
In Wijkcentrum Swaenswijk zijn altijd leuke activiteiten. Zo is er vrijdag een talkshow ((Foto: Wijkcentrum Swaenswijk))

ALPHEN -  Een speels groepsgesprek. Dat staat er aanstaande vrijdag 29 oktober in Wijkcentrum Swaenswijk op het programma. De talkshow van anderhalf uur en staat onder leiding van Eric Jacobsson. Vanaf 12 uur is het ontvangst met koffie of thee en een broodje.

Het praatprogramma begint om 12.15 uur en duurt tot 13.45 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar in verband met de maximale groepsgrootte vragen wij alle belangstellenden zich aan te melden door even te bellen naar 06-53545856. Doe dit snel want de belangstelling is groot! 

Dagelijks kunnen wij op TV kijken naar talkshows waarin bekende en minder bekende Nederlanders, echte en zelfbenoemde experts met elkaar in discussie gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Altijd al zin gehad om daar zelf eens aan mee te doen? Het gesprek heeft plaats aan de hand van uitdagende vragen over verschillende thema’s. Als gespreksleider zorgt Eric voor een veilige sfeer, respectvol met elkaar omgaan en aandacht voor iedere deelnemer. Praat mee, net als op TV!

Na het gesprek begint het laatste college van een serie van vier over de Geschiedenis van de Nederlandse Literatuur. Dit college is gepland van 14.00-15.15 uur. In dit vierde college wordt de literatuur van de twintigste eeuw en de eerste twintig jaar van deze eeuw behandeld. Waren de gedichten met losse vormen van de avant-gardisten wel echte literatuur? En hoe hebben de beide wereldoorlogen de literatuur van de twintigste eeuw beïnvloed? Kom luisteren naar wat Katja van Rooten hierover te vertellen heeft! Voor dit college hoeft u zich niet op te geven. 

Wijkcentrum Swaenswijk is gevestigd aan de Jongkindt Coninckstraat 2b, gratis parkeren naast de ingang. Zie  www.wijkcentrumswaenswijk.nl