Kerstconcert met Kamerkoor

Nieuws
Stichting Vrienden van de Adventskerk houdt zaterdag 11 december om 20.15 uur een kerstconcert.
Stichting Vrienden van de Adventskerk houdt zaterdag 11 december om 20.15 uur een kerstconcert. (Foto: aangeleverd)

ALPHEN AAN DEN RIJN- Stichting Vrienden van de Adventskerk houdt zaterdag 11 december om 20.15 uur een kerstconcert “Licht in de duisternis” met het Alphense Kamerkoor Cantabile onder leiding van dirigent Simon Stelling en begeleid door organist/pianist Alexander Schippers.

“Het programma bestaat uit een mooie mix van geliefde koorwerken van Berlioz en Fauré, moderne composities van John Rutter en Ola Gjeilo en bekende Christmas Carols, waaronder liederen als Once in royal David’s City, O come, all ye faithful en Hark the Herald Angels Sing, die ook het publiek kan meezingen”, meldt de stichting.

Voor dit concert zijn de coronaregels van de rijksoverheid van toepassing. Dit betekent onder meer dat concertbezoekers bij de ingang wordt gevraagd hun coronatoegangsbewijs te tonen en dat het concert zonder pauze wordt uitgevoerd.

Het concert heeft plaats in de Adventskerk aan de Julianastraat 69 in Alphen aan den Rijn. Kaarten à € 10 zijn te reserveren via: www.vriendenvandeadventskerk.info.

Over de stichting

Stichting Vrienden van de Adventskerk bestaat momenteel uit 6 bestuursleden. Allen enthousiaste Alphenaren die zich in willen zetten voor het behoud van dit monumentale pand.