Inloop voor jongeren die een baan zoeken

Nieuws
De inloop voor jongeren die een baan zoeken is 8 december.
De inloop voor jongeren die een baan zoeken is 8 december. Foto: Stichting WerkVinden Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN- Stichting WerkVinden in Alphen aan den Rijn houdt woensdag 8 december een inloop voor jongeren die werk zoeken. Een ‘jongerenambassadeur’ van de stichting is aanwezig om vragen te beantwoorden. De inloop is van 10.30 tot 12.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen. Ook is de inloop gratis en de advisering is neutraal en belangeloos, volgens de stichting.

“Winnie Scherpenzeel, onze jongerenambassadeur, zet graag al haar contacten en kennis met de organisaties in Alphen in, om jou de weg te wijzen en op weg te helpen”, stelt de stichting. Stichting WerkVinden is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekende in de regio helpt bij het vinden van werk. De hulp van de stichting bestaat onder meer uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. “Het doel is het vinden van een (nieuwe) baan, een betere baan of om als zzp’er aan de slag te gaan.” 

Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage, volgens de stichting.

Meer informatie

De bibliotheek is gevestigd aan de Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Een mondkapje en anderhalve meter is verplicht in de bibliotheek. Voor meer informatie over de stichting kunt u naar de website: www.werkvindenalphen.nl.