Project Soundtrack

  Nieuws

NOORD - Bewoners uit Amsterdam-Noord vormen van november tot en met januari nieuwe bands. In een aantal repetities maken zij een nieuwe soundtrack onder leiding van muzikanten van De Muziekstraat. 26 januari vindt er een afsluitende presentatie plaats in de bioscoop FC Hyena.
Dit najaar kan iedereen vanaf 13 jaar met een passie voor het bespelen van een muziekinstrument zich opgeven voor een nieuw project van De Muziekstraat: Project Soundtrack. In zes weken tijd zullen nieuwe muziekgroepen gevormd worden, die onder begeleiding van professionele muzikanten een heel nieuw nummer voor bekende filmscènes maken. Zowel deelname aan dit project als bezoek aan de grote finale is gratis. In de maanden november, december en januari vinden de oefensessies plaats in de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord. Drie bands zullen zich in een aantal repetities voorbereiden om 26 januari live in FC Hyena de nieuwe filmmuziek te presenteren tijdens de grote finale.
Er wordt geoefend op verschillende locaties in de Vogelbuurt. Iedereen - van 13 tot 116 jaar - met een passie voor het maken van muziek kan deelnemen. Aanmelden kan via: info@stichtingmuziekstraat.nl. Voor meer informatie: www.stichtingmuziekstraat.nl

Meer berichten