Schrijf je nu in voor het Hemelvaart-toernooi bij Zeevogels.
Schrijf je nu in voor het Hemelvaart-toernooi bij Zeevogels. ((Foto: Monica van Hemert))

Hemelvaart-toernooi bij Zeevogels

EGMOND AAN DEN HOEF - Traditiegetrouw vindt bij Zeevogels op Hemelvaartdag het 'Hemelvaart-toernooi' plaats. Dit jaar vindt het toernooi plaats op donderdag 30 mei.

Inschrijving staat open voor vriendenclubs, zaalvoetbalteams of een reünieteam, dames of heren, het maakt niet uit. Een feest voor iedereen die voor de lol eens tegen een bal wil trappen in een ongedwongen, meestal zonnige sfeer. Dit jaar vindt het toernooi plaats op donderdag 30 mei. De aanvang is om 11.00 uur.

Stel eigen team samen

Stel je eigen team samen uit minimaal vier veldspelers en een keeper en maximaal negen (inclusief keeper). De minimumleeftijd is 14 jaar en het geslacht per team is hetzelfde. Het toernooi staat dus open voor zowel dames als heren, maar niet voor gemengde teams. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per ploeg. Er wordt gespeeld op een kwart voetbalveld, ruwweg volgens de zaalvoetbalregels. Bij de mannen is er een recreatie- en een prestatie competitie.

Aanmelden

Meld je voor zondag 26 mei 18.00 uur aan per e-mail: hemelvaarttoernooi@zeevogels.nl. Deelnemers krijgen op tijd een bevestiging. Wie geen bevestiging heeft ontvangen, kan contact opnemen met de organisatie.

Meer weten? Informatie over het toernooi en overige zaken is te vinden op www.zeevogels.nl.

Meer berichten