Beachfun in Camperduin en Egmond aan Zee

  Nieuws

CAMPERDUIN / EGMOND AAN ZEE - Kinderen van zes tot en met twaalf jaar zijn in de zomervakantie welkom tijdens de Beachfun-middagen op het strand van Camperduin en Egmond aan Zee.
De eerste Beachfun-middag vindt op maandag 23 juli plaats in Egmond aan Zee bij afgang Zuid, naast strandpaviljoen De Zilvermeeuw. Voor de tweede Beachfun-middag kunnen kinderen dinsdag 31 juli terecht in Camperduin, bij de lagune. Beide programma’s starten om 13.00 uur en duren tot 16.00 uur. De Buurtsportcoach van de gemeente Bergen, Egmond en Schoorl organiseert deze Beachfun-middagen in samenwerking met Jongerenwerk Bergen. Inschrijven is nu al mogelijk via e.kraakman@alkmaarsport.nl.
De begeleiding is in handen van ervaren instructeurs en trainers van lokale sportverenigingen uit de gemeente Bergen. Zij dagen de jeugd uit om mee te doen aan verschillende sporten als beachsoccer, beachtennis, powerkiten (voor kinderen ouder dan 10 jaar) en suppen (voor kinderen met A B diploma). Het programma is op beide Beachdagen anders. Dit betekent dat kinderen zowel de eerste als de tweede middag mee kunnen doen. “Het mooie aan Beachfun is dat een kind ook kennis kan maken met wat minder voor de hand liggende sporten. Misschien is een kind uiteindelijk zelfs zo enthousiast dat het besluit om een bepaalde sport vaker te gaan beoefenen!” aldus Kraakman. Deelnemen kost vier euro per middag. Aanmelden kan tot 16 juli per mail via e.kraakman@alkmaarsport.nl. Alle ouders zijn van harte welkom om te komen kijken of om gezellig mee te doen.

Meer berichten