Wandelen met PostaanZee

  Nieuws
Wandelen met PostaanZee. (Foto: aangeleverd).
Wandelen met PostaanZee. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

EGMOND AAN ZEE - Ontmoeten, daar gaat het om bij PostaanZee, wie kent ze niet de wandelaars, de fietsers en de vele andere activiteiten bij PostaanZee. Wandelen was een van de eerste activiteiten bij de start van Postaanzee en tot op de dag van vandaag geniet deze activiteit een grote belangstelling. Het is letterlijk mensen in beweging brengen.

Iedere maandagmiddag van september tot juli, start om 13.30 uur, wordt er gewandeld. In de zomermaanden juli en augustus wordt er gewandeld op de maandagochtend, start om 9.30 uur. De wandelgroep kent vier verschillende afstanden: ‘De gang erin' (8), ‘Lekker wandelen’ (7 km), ‘De paden op’ (5 km) en 'Rondje om' (3 km). We wandelen allemaal 1,5 uur en na afloop sluiten we af met koffie en thee bij PostaanZee. Voor deelname en de koffie of thee vragen wij een vrijwillige bijdrage.Een keer per maand is er een lange wandeling op twee niveaus.
Iedere derde donderdag van de maand een wandeling voor de geoefende wandelaar, tempo 8 km per uur. Start 13.30 uur en 17.30 terug, halverwege is er een pauze voor koffie/ thee. Iedere derde vrijdag van de maand een wandeling in een rustig tempo. Start 13.30 uur, 5 Km heen, een pauze en weer 5 km terug.
Opgeven is niet nodig, wil je mee, zorg dan dat je 15 minuten voor de start aanwezig bent. Postaanzee Voorstraat 82a Egmond aan Zee. Kom ga mee. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Meer berichten