Walk&Talk in Helderse bieb
Walk&Talk in Helderse bieb ((Foto: aangeleverd))

Zinvol leven tijdens Walk&Talk

DEN HELDER - Walk & Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Het is een inspirerende koffiepauze waar werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uit kunnen wisselen. En waar een gastspreker elke bijeenkomst een specifiek thema belicht. Woensdagochtend 25 september draait het om de vraag wat het leven zinvol maakt.

Irene Ruijter is coördinator bij Humanitas en gaat graag in gesprek met deelnemers aan deze Walk & Talk. Wat iemands leven zinvol maakt, is zeer persoonlijk. Wat dat is, bepaalt iedereen zelf. Van fijne relaties hebben, 'go with the flow' en authentiek zijn tot anderen helpen, schoonheid waarderen of bedreigde diersoorten redden. Het vinden van deze missie is meestal een soort ontdekkingsreis die stap voor stap vorm krijgt. Het is belangrijk om een eigen koers te varen, bewust te kiezen en prioriteiten te stellen. Dit hoeft niet altijd in de vorm van betaald werk te zijn.

Deelname aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken. De bijeenkomst begint om 10.30 uur.

Meer berichten