Indische middag in de Draaikolk Den Helder

Indische middag in de Draaikolk

 

DEN HELDER - In de Draaikolk aan de Dollardlaan 202 Den Helder vindt dinsdag 29 oktober een Masoek Sadja plaats van 14.00 tot 17.00 uur. 

Masoek Sadja is de Indische middag, voor mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië en wordt elke laatste dinsdag van de maand gehouden. Masoek Sadja betekent: 'Wees Welkom, Kom binnen', en dat is precies waar het om draait. Iedere bezoeker is welkom. Zijn er ontwikkelingen in het land of de regio die voor de bezoekers van belang zijn dan wordt daar informatie over gegeven. Deze maand zijn er mensen van de Koogh aanwezig, om uitleg te geven over onder andere activiteiten en dagbesteding. Ook aanwezig is de regiocoördinator van Pelita om te praten als daar behoefte aan is. De muzikale omlijsting in handen van Bodiri, dus de voetjes kunnen van de vloer. Naast muziek en dans zijn er heerlijke Indonesische snacks van de vaste cateraar Toko Intani. Een ieder wordt van harte uitgenodigd deze middag bij te wonen. 

De zaal gaat om 13.30 uur open en de entree is slechts € 3,00. Entreebewijs is tevens lot voor deelname aan de kleine loterij, om halfvijf . Voor vragen: Stichting Pelita/Masoek Sadja: John van der Vlis, telefoon: 06 47056859.

Meer berichten