Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld

  Nieuws
(Foto: aangeleverd_
(Foto: aangeleverd_ (rodi.nl)

HUISDUINEN - Sprookjes komen zaterdag 8 december opnieuw tot leven in Fort Kijkduin, dat weer sfeervol wordt omgetoverd voor Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld. Een mix van oude en nieuwe sprookjes vormt het toneel voor Fort Fairytale.
Wat te de denken van Sjakie en de chocoladefabriek en Belle en het Beest? En wie kent haar niet, het sterkste meisje van de hele wereld: Pipi Langkous. Zouden Elsa en Olaf ook aanwezig zijn? Jong en oud kan weer genieten van de muzikaliteit van het KHO van muziekvereniging Winnubst. Het klein harmonieorkest brengt een gevarieerd programma ten gehore met muziek van: Indische waterlelies, Pirates of the Caribbean en Ratatouille. Tijdens het concert hoort het publiek ook de prachtige stemmen van Annabel van de Westelaken, Lynn Kramer, Karen Klopstra en Marit Tesselaar.
Dit jaar is er een ochtend- en middagprogramma. Het ochtendprogramma is van 10.30 tot 13.00 uur en het middagprogramma is van 14.30 tot 17.00 uur. De zaal gaat een half uur van te voren open.
Naast alle sprookjes en het concert is het ook mogelijk om te gaan knutselen of een mini workshop te volgen. En er zijn een aantal kraampjes aanwezig. De prijs van een toegangskaart bedraagt 8 euro en kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Kaarten kunnen online gekocht worden www.fortkijkduin.nl

Meer berichten