Organisatie Heerhugowaard Cityrun 2021 deelt cheques uit aan goede doelen

Algemeen
KopZorg kreeg een cheque ter waarde van 2.500 euro uitgereikt.
KopZorg kreeg een cheque ter waarde van 2.500 euro uitgereikt. (Foto: Theo Annes)

HEERHUGOWAARD - Terwijl de allerkleinste deelnemers aan de Heerhugowaard Cityrun hun rondjes om en door winkelcentrum Middenwaard liepen, deelde organisator JCI Heerhugowaard cheques uit aan twee goede doelen, te weten KopZorg en Logeerpret. Deelnemers aan de Cityrun konden bij hun inschrijving overigens een extra donatie doen voor deze goede doelen en zo de wereld voor een ander een klein beetje mooier maken en tegelijk zelf sportief bezig zijn! 

Het inschrijfgeld dat deelnemers betalen voor hun deelname aan de Heerhugowaard Cityrun, wordt traditiegetrouw geschonken aan - zoveel mogelijk lokale - goede doelen. Indien mogelijk wordt het bedrag besteed aan een concreet doel dat op het wensenlijstje van deze organisaties staat. Dit jaar heeft JCI Heerhugowaard ervoor gekozen de opbrengst van de Cityrun te schenken aan Logeerpret en Kop-Zorg. 


Voor Logeerpret was er een cheque ter waarde van 5.000 euro. - Foto: Theo Annes 

Kop-Zorg helpt kinderen en jongvolwassenen met psychosociale problemen zoals autisme. Deze organisatie ontving een bedrag van 2.500 euro, dat besteed zal worden aan een crossfitkooi voor de cliënten van Kop-Zorg. Logeerpret biedt kinderen van nul tot achttien jaar die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt en daardoor hechtings- en gedragsstoornissen ervaren een veilige leefomgeving. Logeerpret ontving een donatie van 5.000 euro.

Ga voor meer informatie over deze goede doelen naar www.kop-zorg.nl en www.logeerpret.nl.

Later meer foto’s van de Heerhugowaard Cityrun 2021 op deze site.

Voor Logeerpret was er een cheque ter waarde van 5.000 euro.