Tom Doomernik en Edwin van Balken zijn blij met de verlenging van het contract.
Tom Doomernik en Edwin van Balken zijn blij met de verlenging van het contract. ((Foto: PR))

Rabobank verlengt sponsorcontract met Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

HAARLEM - Op maandagavond 25 november maakten Tom Doomernik, directeur Bedrijven Rabobank Haarlem en Omstreken en Edwin van Balken, directeur Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, tijdens NV Haarlem bekend dat het sponsorcontract wordt verlengd. Deze sponsorverlening van vijf jaar is een logisch vervolg van de intensieve en vruchtbare samenwerking van de afgelopen 15 jaar.

Edwin van Balken: "Wij zijn zeer blij met Rabobank Haarlem als een belangrijke sponsor. De wijze waarop Rabobank verbinding zoekt met de omgeving, de leden en de klanten sluit goed aan bij onze missie om kloppend hart van de stad te zijn. Daarnaast biedt deze samenwerking Rabobank voldoende zakelijke mogelijkheden om de Stadsschouwburg en de Philharmonie als inspirerende ontmoetingsplekken in te zetten voor hun relaties."

Tom Doomernik vult aan: "Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is op cultureel gebied toonaangevend en vervult in Haarlem ook op maatschappelijk gebied een belangrijke rol. Je kan met recht zeggen dat cultuur verbindt! Ook zien we dat onze klanten de samenwerking met Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem waarderen. We zijn dan ook zeer trots om een nieuw hoofdstuk aan onze langdurige samenwerking toe te voegen."

Meer berichten