Afvallen is nog nooit zo makkelijk.
Afvallen is nog nooit zo makkelijk. ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Het 3 maanden -20 kilo arrangement van Easyslim

  BiB

HAARLEM - In drie maanden circa 20 kilo afvallen: bij Easyslim.nu is het mogelijk! Bij Easyslim.nu is afslanken meer dan alleen een uiterlijke verandering. Door middel van het gepatenteerde en geavanceerde apparaat is het mogelijk om in een korte tijd resultaat te boeken op meerdere fronten. Zo val je niet alleen snel af, maar wordt ook cellulite minder, worden je spieren enorm getraind, waardoor je lichaam in een modus komt waarbij je zelfs afslankt wanneer je op de bank zit. En dat allemaal zonder operatie.

Minus 20 kilo afvallen in 3 maanden

De voordelen van Easyslim.nu: Vermindering van cellulite Afvallen zonder te sporten Geen operatie of medicatie Makkelijk en snel afvallen Afvallen terwijl je ligt Opbouw van spieren. Bekende Nederlanders laten regelmatig zien wat de indrukwekkende resultaten zijn van een ingrijpende operatie zoals een maagverkleining (gastric bypass). Zo heeft Patty Brard dit begin dit jaar laten doen. Toch is een maagverkleining niet voor iedereen weggelegd. Er komt een hoop bij kijken. Zo wordt het bijvoorbeeld niet voor iedereen vergoed, of je bent er simpel weg niet zwaar genoeg voor, en is het een ingreep die de rest van je leven beïnvloedt. Gelukkig kan nu ook zonder operatie hetzelfde afslankeffect worden bereikt, maar dan zonder overhangend vel.

Zonder maagverkleining hetzelfde resultaat

Omdat de trend van een maagverkleining steeds populairder wordt, maar voor velen niet is weggelegd. Maken wij het nu ook zonder deze operatie en wachttijden wel mogelijk, middels een speciaal arrangement. In slechts drie maanden kun jij 20 kilo afvallen! Met een intensieve begeleiding gaan we samen voor het beste resultaat. Geen maandenlang gezwoeg in de sportschool, maar met volle overgave gaan voor een enorme verandering. Hoe doen we dat? Door middel van elektrostimulatie en ultrasound kun je liggend afslanken. De spieren worden opgebouwd en tegelijkertijd wordt vet uit de vetcellen gehaald. Een echte win-winsituatie waar je lang van profiteert. Wil je graag meer weten over de werkwijze en ben je er klaar voor om de knop om te zetten? Neem dan contact op met een van onze ruim 50 vestigingen: www.easyslim.nu/vestigingen/ en ervaar het zelf!

Yvon Buur

Kromhoutlaan 1d Haarlem

Tel: 06-40908992

Email: haarlem@easyslim.nu

Meer berichten
 

Fotoseries