Kerst is in de Oosteinde al begonnen - Locaties Vijfhuizen en Hillegom in sfeer van mooiste feestdagen

  Nieuws
Het kerstassortiment in Tuincentrum de Oosteinde is bijzonder breed. (foto Rodi Media)
Het kerstassortiment in Tuincentrum de Oosteinde is bijzonder breed. (foto Rodi Media) (rodi.nl)

VIJFHUIZEN/HILLEGOM – De Kerst is al begonnen! Misschien bij heel veel mensen nog niet thuis, maar wel bij Tuincentrum de Oosteinde op de locaties in Vijfhuizen en Hillegom. Daar tref je de mooiste kerstartikelen aan die je zelfs niet op de bekende kerstmarkten in Duitsland en België tegenkomt. ‘’Een kerstbeleving voor jong en oud’’, voegt William Dobbe er aan toe. Hij runt samen met zijn vrouw Luciënne het familiebedrijf. ‘’Maar op de locatie in Vijfhuizen zit mijn compagnon Arnold de Graaf die samen met zijn vrouw Bianca de zaak bestiert.”
Het kerstassortiment in Tuincentrum de Oosteinde is bijzonder breed. Kerstbomen als de nordmannspar (de naalden vallen daarbij niet uit) en blauwspar. Voorts de abies (traditionele boom op pot) en spar in pot zijn er, maar ook kunstkerstbomen in allerlei soorten en maten. Ook kunstkersttakken in rood, zilver en goud. Dat zijn de traditionele kleuren. En in de moderne stijlen als jeansblauw en jade-groen verkrijgbaar. Kerstballen in verschillende kleuren, kaarsen en kerstverlichting. Kerststukjes die medewerkers van de Oosteinde zelf hebben gemaakt. Het houdt niet op. ‘’Het is zoveel wat wij onze klanten kunnen leveren”, legt William Dobbe uit. ,,We hebben groot ingekocht. Daarmee kunnen we de artikelen ook tegen een hele scherpe prijs aanbieden.”
De kerstbomen worden door het personeel van de Oosteinde gratis ingepakt. “Bij onze mensen leeft het familiegevoel sterk. Service wordt bij ons in hoofdletters geschreven. Een kerstboom wordt door ons ingepakt en desnoods naar de auto van de klant vervoerd en gelegd”, glimlacht Dobbe.
Voorts beleven klanten de Kerst bij de Oosteinde. “We hebben een tafereel geheel in kerstsfeer gebouwd met een kerstman die kan bewegen, en een auto die in de sneeuw is weggezakt. Of een tafereel met een trein in besneeuwde bergen. Leuk voor kinderen en echte liefhebbers”, vertelt hij. “Er zal kerstmuziek live te horen op de zondagen zijn en er wordt gratis glühwein geschonken. In onze gezellige horecagelegenheid kun je tussendoor prima terecht voor warme chocomelk en andere dranken. Ook voor warme hapjes en belegde broodjes ben je hier aan het juiste adres.”
Dobbe wijst er op dat de Oosteinde-vestiging van zowel Vijfhuizen als Hillegom vanaf heden dagelijks zeven dagen open is, dus ook op zondag. Dit duurt tot en met zondag 16 december. “De mensen kunnen op zondag van 12.00 tot 17.00 uur terecht en er zijn leuke activiteiten. Zoals optredens van een band en zangkoor. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken. Echt, er is voor ieder wat wils”, meldt Dobbe, die ook laat weten dat je gewoon terecht kunt voor kamerplanten. “Met de Kerst hebben we speciale kerstkamerplanten bijvoorbeeld kerststerren, cyclamen en azalea’s. Voel je thuis bij ons!”
Wie het assortiment van Tuincentrum De Oosteinde rustig online wil bekijken, kan dit doen op www.deoosteinde.nl. Dobbe: “De ideale manier om je te oriënteren want hier treft je al onze producten aan. De website en webshop worden overigens zeer goed bekeken.”
Ook heeft de Oosteinde een spaaractie gedurende de feestdagen lopen voor haar klanten. Dobbe: “Tot en met 24 december krijg je als nieuwe klantenkaarthouder van ons direct 5% korting van je aankoopbedrag op de kaart bijgeschreven. Deze korting kan verzilverd worden in januari en februari 2019 voor kamerplanten en tuinplanten. Met de klantenkaart van De Oosteinde profiteer je van exclusieve kortingen!”
Tuincentrum de Oosteinde, Zandlaan 22 in Hillegom, tel: 023-5846338, locatie Vijfhuizen: Schipholweg 1088 in Vijfhuizen, tel: 023-5581528, www.deoosteinde.nl.

Meer berichten
 

Fotoseries