(Foto: rodi.nl)

'Flinke vechtpartij' met gewonde in centrum Hoofddorp

  112-nieuws

HOOFDDORP - Bij een vechtpartij op het Burgemeester van Stamplein in het centrum van Hoofddorp is donderdagavond 1 augustus iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het slachtoffer ook verdachte is en is aangehouden. Hoeveel mensen er betrokken waren bij de vechtpartij is nog niet bekend, maar de woordvoerder laat weten dat twee verdachten zijn opgepakt.

Het geweld zou hebben plaatsgevonden in of voor de vestiging van supermarkt Dirk van de Broek op het plein. De politie kwam met meerdere teams ter plaatse. Getuigen telden negen politievoertuigen. Ook een ambulance kwam naar het plein.

Op hoofd geslagen

De gewonde verdachte verklaarde tegenover de politie dat er met een voorwerp op zijn hoofd is geslagen, laat de woordvoerder weten. Een getuige meldt dat het om een "groepje mannen gaat, dat daar altijd voor de deur bivakkeert". "Een van de mannen schold een agente uit voor "kankertrut', en was onder invloed. Hij is gearresteerd en afgevoerd.

i.s.m. Mediapartner NHNieuws

Meer berichten