Bridgen is een kaartspel  dat ook onder de noemer denksport geplaatst kan worden.
Bridgen is een kaartspel dat ook onder de noemer denksport geplaatst kan worden. ((Foto: Pixabay))

Nieuw seizoen NRC Meerbridge

HOOFDDORP - NRC-Meerbridge is een gezellige bridgeclub met een rijke historie en ontvangt voor het nieuwe seizoen, dat 22 augustus begint, graag nieuwe leden.

'Inspanning door ontspanning en ontspanning door inspanning', is al sinds jaar en dag het motto van de club. Gezelligheid en prestatie gaan hand in hand. Met een hapje en een drankje spelen de kaarters op de vaste bridgeavond, donderdag, doorgaans 24 spellen.

NRC-Meerbridge is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (N.B.B.) en beschikt over een computersysteem waarbij direct aan het eind van de avonden alle uitslagen beschikbaar zijn. Via de webpagina van de N.B.B én van de vereniging zijn de scores altijd te bekijken. Elke donderdag speelt de club vanaf 19.30 uur in Gebouw 'De Jeugd van Gisteren' aan de Beemsterstraat 4.

Om sfeer te proeven, alvorens lid te worden, kunnen mensen een paar keer gratis meespelen. Aanmelden hiervoor kan via secretaris@nrc-meerbridge.nl of 023-5616626 is nodig, zodat de nieuwe namen kunnen worden ingevoerd in de computer.

www.nrc-meerbridge.nl

Meer berichten