Winst en verlies voor SV Hoofddorp

Sport

HOOFDDORP - Het zondagteam van SV Hoofddorp had weinig moeite met KDO. De bekerwedstrijd zondag 1 september werd met 4-0 gewonnen. Het zaterdagteam verloor zaterdag 31 augustus met ruime cijfers van Buitenveldert.

Het zondagsteam van trainer Jethro Abram is inmiddels alweer vier weken in training en er zijn nogal wat nieuwe krachten bijgekomen. Dat vraagt een wat langere gewenningsfase, maar de groep toonde zich al in een hele aardige vorm in de eerste bekerwedstrijd. Al na 4 minuten kon Bas Middelkoop, overgekomen van het tweede van AFC, de score openen. Hoofddorp bleef daarna zeer aanvallend spelen. Door Mohamed Chih en Sidney Schmelte werd het nog voor de pauze 3-0. Laatstgenoemde speler komt van ZSGO.

In de tweede helft viel er voor de fans minder te genieten. Wel kon Chih zijn tweede treffer van de wedstrijd maken. Abram was na afloop tevreden. Hij wees er wel terecht op, dat resultaten in deze fase van het seizoen nog niets zeggen. Vorig jaar werd in de voorbereiding perfect gespeeld en alles gewonnen. Daarna volgden drie nederlagen in de competitie.

Zaterdag

Het zaterdagteam van SV Hoofddorp verloor met 8-0 van Buitenveldert. Er ontbraken nog te veel dragende spelers om een goed resultaat te kunnen boeken.