DSOV maakt het kampioenskandidaat moeilijk

Het logo van DSOV.
Het logo van DSOV. (Foto: PR)

VIJFHUIZEN - DSOV verloor zondag 24 november in de eerste klasse met 3-5 van AFC '34. Het publiek kreeg een spannend duel voorgeschoteld.

DSOV, dat verzwakt in het veld verscheen, stond al snel onder druk. Jean Pierre Kerkeboom stond na lange tijd weer achterin en dat ging hem redelijk goed af. Onder de lat Davey de Back die de geschorste Tarik verving. Na bijna 9 minuten moest hij accepteren dat een kopbal doel trof. De thuisploeg kreeg nog een klap te verwerken, want Joey Carolina ging met een hamstringblessure van het veld. Lars van Rijn maakte onverwacht gelijk. Invaller Hicham Lechkar kreeg daarna een grote kans, maar schoot naast. Direct daarna kon AFC wel scoren.

Kansen

De tweede helft was amper begonnen of het stond al 1-3. Het duel leek gespeeld. DSOV moest verder zonder Atul Malhi die zich blesseerde; zijn plek werd overgenomen door Spiros Lomis. Na een goed genomen corner van Lechkar kon Van Rijn toch de aansluitingstreffer scoren. Even later verloor Bianco Carolina ongelukkig de bal en daarvan profiteerde de tegenstander, 2-4. DSOV bleef echter strijdbaar en bleef kansen creëren. Kay Gerritsen, die net daarvoor was ingevallen, maakte de 3-4.

De aanhang van de thuisploeg kreeg even hoop op een punt. Maar het was de sterke tegenstander die in de slotfase nog een keer doeltreffend was. DSOV had echter wel eervol verloren.