JTS speelt elk jaar verschillende producties in het theater.
JTS speelt elk jaar verschillende producties in het theater. ((Foto: © bobgeilings.nl))

Audities voor productiegroepen JeugdTheaterSchool

HAARLEMMERMEER / HOOFDDORP - Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer houdt zondag 30 juni audities voor haar theater- en musicalproducties in seizoen 2019-2020. De productiegroepen werken het hele seizoen aan een grote voorstelling en zijn voor kinderen en jongeren die al enige ervaring hebben. De audities vinden groepsgewijs plaats bij Pier K in Hoofddorp op het Raadhuisplein.

Dé JeugdTheaterSchool (JTS) is onderdeel van Pier K en brengt elk jaar meerdere theater- en musicalvoorstellingen op de planken. Vanaf 9 jaar kunnen kinderen al in een musicalvoorstelling spelen. Voor de theaterproducties is de minimumleeftijd 10 jaar. De repetities staan onder leiding van professionele docenten die vaak ook zelf in het theater staan of hebben gestaan.

De theaterproductiegroepen spelen een bestaand theaterstuk of werken aan een eigen voorstelling. De musicalproductiegroepen spelen een bekende musical. Zo speelt volgend jaar de productiegroep 15 t/m 25 jaar de Broadway-klassieker 'West Side Story'. De productiegroep 9 t/m 21 jaar gaat aan de slag met een bekende familiemusical. Welke dat precies wordt, is een verrassing.

Opgeven voor een auditie of meer informatie, bezoek www.pier-k.nl of mail naar jeugdtheaterschool@pier-k.nl. Auditanten hoeven zich niet op de auditie voor te bereiden.

Meer berichten