KIOS heeft geen moeite met tegenstander Weidevogels.
KIOS heeft geen moeite met tegenstander Weidevogels. ((Foto: Rowin van Diest))

Fraaie winst voor koploper KIOS

  Sport

NIEUW-VENNEP - De korfballers van KIOS hadden in de tweede klasse weinig moeite met Weidevogels uit Bleiswijk, het duel eindigde in 21-14. Door deze winst blijft het team van trainer Marc Krook overtuigend koploper.

KIOS liet de eigen aanhang goed spel zien. Met rust stond het al 10-4 en wist iedereen al dat de zege niet meer in gevaar zou komen. In de tweede helft bleef KIOS sterk doorgaan. Weidevogels toonde zich een sportieve tegenstander. Rico Landman zou uiteindelijk zes keer scoren, Jeroen Vos kwam tot vijf, Rick Blom tot vier, Lisa Landmaan scoorde ook vier keer, Daan Landman schreef drie punten op zijn naam, Anouk Harting en Rico Landman scoorden beiden twee keer en Ilse Landman vond de korf één keer.

In deze vorm kan het team van Krook de promotie niet meer ontgaan. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij Dijkvogels, dat tegen degradatie vecht. Als de Vennepers deze wedstrijd winnen, dan wacht de week daarop de kans om tegen Paal Centraal kampioen te worden.

Jeugdleden

KIOS is op zoek naar nieuwe jeugdleden. Een trainer van de club: "Je kunt bij ons al komen trainen als je 4 jaar bent. Op zaterdagmorgen trainen onze jongste jeugdleden (4 tot 6 jaar) van 10.00 tot 11.00 uur. Wij noemen deze leden de kangoeroes. Donderdag van 18.30 tot 19.25 uur trainen de F-jes. Dat zijn de jongens en meiden van 6 tot 8 jaar. Kinderen mogen altijd een paar keer gratis meetrainen om te proberen of zij het leuk vinden."

Voor meer informatie, tcj@kvkios.nl of bel naar Cynthia, 06-23084722.

www.kvkios.nl

Meer berichten