Bezoek de demonstratie als opening van de PARK21 Zomerweken.
Bezoek de demonstratie als opening van de PARK21 Zomerweken. ((Foto: www.park21.info))

E-Cross demo trapt PARK21 Zomerweken af

  Sport

HOOFDDORP - Wie wel van een beetje actie en spanning houdt, kan zaterdag 29 juni van 11.00 tot 11.45 uur, als opening van de PARK21 Zomerweken, getuige zijn van een demonstratie van elektrisch motorcrossen.

De opening van de PARK21 Zomerweken is dit jaar bij het Electric Motorcross Park aan de Nieuwe Molenaarslaan 8 (aan Leendert van der Meulenpad), dat op deze dag haar echte opening viert. Professionele motorcrossers verzorgen een spectaculaire demonstratie op het gloednieuwe pro-circuit van het crosspark. Dit circuit bestaat uit steile table-tops, korte hobbels, dubbele schans en kombochten.

Electric Motorcross is een stille en schone sport, die sterk in opkomst is. Wethouder Mariëtte Sedee geeft het startschot voor de Zomerweken. Inloop zaterdag is vanaf 10.45 uur. Het bijwonen van de demonstratie electric motorcross is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk, vanwege het beperkt aantal plaatsen. Inschrijven kan op www.park21.info/agenda/opening-zomerweken-e-cross-demo-park21. Er zijn geen parkeerplaatsen bij het Electric Motorcross Park. Op de fiets komen, is de oplossing.

Meer berichten