Ook kunnen kinderen zich op de Crosspoint-middagen laten schminken.
Ook kunnen kinderen zich op de Crosspoint-middagen laten schminken. ((Foto: Pixabay | _Alicja_))

Drie middagen sport en spel in Getsewoud

  Sport

NIEUW-VENNEP - Voetballen, knotshockey, gekke spelletjes, knutselen, schminken, waterglijbanen en pannenkoeken. Een paar ingrediënten voor een groot kinderfeest in Getsewoud op 21, 22 en 23 augustus.

In de laatste week van de zomervakantie is er voor kinderen niet zo veel meer te doen. Dat is voor CrossPoint, een jonge kerk in Getsewoud, een reden om in deze week sport- en spelactiviteiten te organiseren. Woensdag- 21, donderdag- 22 en vrijdagmiddag 23 augustus zijn de kinderen van de basisscholen welkom om mee te doen.

Op en rondom het sportveld tussen het Winterpark en het Herfstpark (bij de Noordhavenpoort) worden de activiteiten van 13.00 tot 16.30 uur georganiseerd. Spellen met water ontbreken natuurlijk niet. Op vrijdag is er een slotfeest met heel veel pannenkoeken.

"Iedereen kan meedoen. En het is zonder verplichtingen. We hopen dat op deze manier buurtbewoners elkaar ook gewoon eens ontmoeten. Al moeten we op vrijdagmiddag duizend pannenkoeken bakken, dan gaan we dat gewoon doen', aldus Taco Koster, dominee in CrossPoint.

https://crosspointgetsewoud.nl
www.facebook.com/crosspointgetsewoud

Meer berichten