De aanlegsteiger bij Restaurant Geoff's.
De aanlegsteiger bij Restaurant Geoff's. ((Foto: CRASH Museum))

Brunch en boottocht tussen twee forten

  Uit

AALSMEERDERBRUG - Het CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum'40-'45 in het Fort bij Aalsmeer aan de Aalsmeerderdijk is zondag 21 en maandag 22 april (Pasen) samen met het Zeilfort Kudelstaart start- en eindpunt van boottochten tussen beide forten. Aangezien Het Fort bij Aalsmeer geen aanlegsteiger heeft en Restaurant Geoff's wel, is het nuttige met het aangename verenigd.

Zeilfort Kudelstaart heeft voor het paasweekend het initiatief genomen om een bezoek aan één van de forten of beide forten te combineren met een vaartocht tussen beide forten, eventueel uit te breiden met een brunchbuffet bij Restaurant Geoff's, de buurman van CRASH.

Pendeldienst

Deelnemers kunnen vanaf 11.00 uur starten met een bezoek aan het CRASH museum, gevolgd door een paasbrunch bij Restaurant Geoff's.

Bij Geoff's kan een kaartje voor de Pendeldienst Westeinderrondvaart naar Fort Kudelstaart (retour 7,50 euro) gekocht worden. Natuurlijk wordt ook in Fort Kudelstaart gestart, waarvandaan naar het Fort bij Aalsmeer gevaren wordt, met afmeer bij Restaurant Geoff's voor de brunch en vervolgens een bezoek aan het CRASH museum.

Het CRASH museum in het Fort bij Aalsmeer is beide paasdagen te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur.

www.crash40-45.nl

Meer berichten