The Mason Rack Band.
The Mason Rack Band. ((Foto: Aangeleverd))

The Mason Rack Band in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Drie getalenteerde mannen uit Australië hebben vorig jaar een onuitwisbare indruk achtergelaten in The Shack op de Schipholdijk met hun award-winning liveshow. Dit trio, dat bekend staat als één van de hotste live-acts die er is, zette een bomvolle Shack volledig op zijn kop. Zondag 15 september zijn ze terug.

Sensationele show uit Australië in Oude Meer

De hoeveelheid talent op het podium is gewoonweg geweldig. De Mason Rack Band is een driemansband uit Queensland, Australië, en zal een verpletterende indruk achterlaten met zijn dynamische en energieke liveshow. Met hun muziek en act trekken de jongens in Australië duizenden fans, en waar ook ter wereld ze optreden, iedereen is onder de indruk en muzikaal verrast. Een goede interactie met het publiek en een concert vol verrassingen.

Zanger en songwriter Mason met zijn uitzonderlijke supersexy stem, (met hier en daar 'n vleugje Tom Waits) heeft een groot talent en passie voor zijn muziek. Hij is een geboren entertainer. Zoals hij zelf zegt: "Het is show, meer dan alleen muziek, het is ook een visuele beleving". Samen met Joel Purkess op de drums en Vini Melo op de bas, zet de band een show neer om niet snel te vergeten. Geef ze lege biervaten, drumsticks en een podium en het dak gaat eraf.

The Shack is zondag 15 september open vanaf 15.00 uur, The Mason Rack Band begint rond 16.00. Toegang 10 euro.

www.the-shack.info

Meer berichten