Het eerste exemplaar van het boek is uitgereikt aan (v.l.n.r.) Hubert-Jan de With, Fleur de Jager, Melanie Breed, Joop Berendsen, Mariëlle Bonfrer en Jeroen Coops.
Het eerste exemplaar van het boek is uitgereikt aan (v.l.n.r.) Hubert-Jan de With, Fleur de Jager, Melanie Breed, Joop Berendsen, Mariëlle Bonfrer en Jeroen Coops. ((Foto: ©judithcapponfotografie))

Lancering boek Waardevol Werk

REGIO - Werkdag b.v. bestaat 10 jaar. Vanwege dit jubileum is het interviewboek 'Waardevol Werk' uitgebracht.

Tussen ongewild thuis niets doen en een reguliere, betaalde baan zitten heel veel mogelijkheden. Creatieve dagbesteding, arbeidsmatige dagbesteding, vrijwilligerswerk en werken in andere varianten. In alle situaties gaat het er om dat mensen hun talenten kunnen benutten en ze zo actief zijn als ze zelf aan kunnen, ook in het hebben en onderhouden van sociale contacten.

Ontwikkelen

Het bedrijf Werkdag b.v. is 10 jaar geleden opgericht om deze werksoorten aan te bieden, zodat mensen zich kunnen ontwikkelen. Inmiddels werken er 350 medewerkers bij Werkdag b.v., variërend van wekelijks een dagdeel tot de hele week, op drie locaties in Cruquius, Haarlem en Zandvoort. Allemaal verrichten zij 'Waardevol werk'.

Ter gelegenheid van het jubileum is onder deze naam een interviewboek verschenen. Hierin staan achttien persoonlijke interviews met medewerkers, jobcoaches en beleidsmakers. Het boek geeft een mooi overzicht van hoe belangrijk passend werk is voor mensen. Het boek is voor 10 euro per stuk te bestellen via info@werkdagbv.nl.

Meer berichten