Elkaar ontmoeten, samen bewegen en leuke activiteiten ondernemen kan elke dinsdagmorgen.
Elkaar ontmoeten, samen bewegen en leuke activiteiten ondernemen kan elke dinsdagmorgen. ((Foto: Amstelring))

Dinsdagochtend ontmoeten in 't Kattegat

HOOFDDORP - In navolging van de maandagmiddag kunnen wijkbewoners uit Bornholm elkaar nu ook treffen op dinsdagochtend in buurtcentrum 't Kattegat aan het Skagerrak. Na de koffie gaan de bewoners samen bewegen of activiteiten ondernemen en lunchen.

Vanaf 10.30 staat de koffie klaar. Vanaf 11.00 kunnen de wijkbewoners meedoen aan een bewegingsactiviteit en sluiten af met een gezamenlijke lunch. Uiteraard kan ook gewoon bij onderdelen aangesloten worden en hoeft niet het hele programma gevolgd te worden.

De ochtend is ontstaan vanuit de projectgroep 'Ontmoeten Verbinden in de wijk Bornholm' die op de maandagmiddag en dinsdagochtend activiteiten in 't Kattegat organiseert. Het doel van de activiteiten is om (meer) contact tussen de bewoners te realiseren en te stimuleren en daarnaast te informeren over de organisaties in de wijk. De projectgroep is een brede samenwerking van de verschillende organisaties die in de wijk actief zijn.

Deelnemen is gratis, voor de lunch wordt 2,50 euro gevraagd. Info bij Misha de Jong: 06-14646643 of madejong@amstelring.nl en dagbesteding@amstelring.nl.

Meer berichten