Schrijver Tomas Sjödin.
Schrijver Tomas Sjödin. ((Foto: Aangeleverd))

Schrijver Tomas Sjödin spreekt in Meerkerk

HOOFDDORP - De uit Zweden afkomstige schrijver Tomas Sjödin spreekt zondag 3 november in De Meerkerk aan de Bennebroekerweg. In zijn boek 'Leven vanuit rust' schrijft hij over verantwoordelijkheid nemen voor je leven door zorg te dragen voor voldoende rust.

Zijn stelling is dat er niet alleen iets gebeurt als mensen actief zijn en een volle agenda hebben, maar dat er minstens zoveel gebeurt als men niets doet. Sommige mensen dromen dat er ooit meer uren in een etmaal passen of hopen op onverwachte meevallers in hun agenda. Weer anderen worstelen met een overvol leven en een gevoel dat ze zich nooit kunnen ontspannen. Veel mensen verlangen, volgens Sjödin, naar rust. Maar wat is rust? Is rust niet werken of is rust meer dan dat? Hoe combineren we onze behoefte aan rust en al onze verantwoordelijkheden, zonder dat we het gevoel hebben dat we voortdurend tekortschieten?

Naast de diensten voor volwassenen zijn er gelijktijdig X-pact jongerendiensten voor jongeren van 11 tot 17 jaar; Meerkids kinderdiensten voor kinderen van 4 tot 11 jaar in drie leeftijdsgroepen en Meerkids baby- en peuteroppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar

De diensten waarin Sjödin voorgaat, beginnen 9.00 en 11.00 uur.

www.meerkerk.nl

Meer berichten