(Foto: AW Groep)
Bedrijf in Beeld

Werken bij AW Groep betekent Aandacht, Ambitie en Anders

  Bedrijf in Beeld

REGIO - AW Groep is een familiebedrijf dat actief is in de infrabouw. Vanuit locaties in Lisse, Hillegom, Heemstede en Mijdrecht werken circa 180 medewerkers aan de ontwikkeling van dit mooie bedrijf.

Aandacht, Ambitie en Anders

In de organisatie is hard werken, gecombineerd met een dosis humor, optimaal klantcontact en de motivatie om voor het hoogst haalbare te gaan, essentieel. AW Groep heeft niet de ambitie het grootste bouwbedrijf te worden, AW Groep wil wel de beste zijn in wat hij doet.

AW Groep doet alles vanuit zijn intrinsieke motivatie al jaren anders. "Wij gaan voor duurzaamheid, ook bij het aannemen van nieuwe collega's. Die duurzaamheid kun je in onze optiek alleen bereiken door helemaal in het begin van het proces de juiste aandacht aan elkaar te geven. Wij doen dit door reëel te zijn en te vertellen hoe het echt is bij onze organisatie. Voor ons is je staat van dienst en CV niet het belangrijkste. Wij zijn nieuwsgierig naar wat jou echt drijft en wat jij belangrijk vindt in je werk. De basis om met elkaar te kijken of jouw waardes bij die van ons aansluiten. Het gaat dus niet om wat je kunt, maar om wie je bent!"

Nieuwsgierig geworden? Kijk op:

www.awgroep.nl

Meer berichten