(Foto: PR)
Bedrijf in Beeld

Kom naar Woningmarkt Haarlemmermeer

  Bedrijf in Beeld

HAARLEMMERMEER / HOOFDDORP - Woningmarkt Haarlemmermeer is zaterdag 30 maart van 12.00 tot 16.00 uur in de Passage van Het Cultuurgebouw. Toegang is vrij.

Tijdens de woningmarkt is een ruim aanbod te vinden van koop- en nieuwbouwwoningen in Haarlemmermeer. Ook is informatie in te winnen over de financiering van een koopwoning. Voor wie nadenkt over het – duurzaam – verbouwen van zijn woning, is een bezoek aan het duurzaamheidsplein de moeite waard.

Voor huurders die willen verhuizen naar een andere huurwoning, staat het team van Ymere klaar. Zij informeren over interessante regelingen.

Er is informatie over alle categorieën: starterswoningen, rijwoningen, kleine en grote appartementen en royale villa's. Er is zelfs informatie beschikbaar over het wonen op een Landgoed.

Hart van de Randstad

Haarlemmermeer is hét hart van de Randstad. De centrale ligging tussen Amsterdam en Den Haag, luchthaven Schiphol en daarnaast ruimte en groen, zorgen dat het in Haarlemmermeer goed wonen en werken is. Haarlemmermeer staat niet voor niets in de top 10 van aantrekkelijkste woongebieden in Nederland.

Een betaalbare huurwoning vinden is niet gemakkelijk. De wachttijden zijn lang. Wie in een sociale huurwoning van Ymere woont, maar een andere woning wilt, is er de Ymere-stand op de woningmarkt. Zij kunnen alles vertellen over de mogelijkheden om te verhuizen naar een andere woning, die beter bij de situatie past.

Nieuwbouw

Het motto van dit college is 'bouwen, bouwen, bouwen' om vooral eigen inwoners aan een huis te helpen. Tot 2040 komen er 20.000 woningen bij. Het bouwen is al begonnen of staat te gebeuren. Op de woningmarkt is veel informatie te vinden over de projecten. Er komen nieuwbouwwoningen in het Predicaat in Nassaupark en in Tudorpark, appartementen in Hyde Park, villa's in Elzenhove, rijwoningen in de Kroon Enthoven en huizen op Landgoed Wickevoort. Voor advies over verhuizen, hypotheken of het verduurzamen van een woning, zijn stands aanwezig.

www.woningmarkthaarlemmermeer.nl

Meer berichten