Starwood-bekleding is zeer natuurgetrouw en ieder model is een verschillende houtsoort.
Starwood-bekleding is zeer natuurgetrouw en ieder model is een verschillende houtsoort. ((Foto: Marco Heyda))
Bedrijf in Beeld

Hele maand augustus Starwood-actie bij Meijer Tegels & Sanitair

  Bedrijf in Beeld

NIEUW-VENNEP - Starwood is een nieuw product van Porcelanosa Grupo dat u in de natuur zal onderdompelen. Meijer Tegels & Sanitair koos enkele van de beste houtsoorten voor de vijf exclusieve hoogwaardige modellen Tanzania, Vancouver, Nebraska, Minnesota en Nairobi, verkrijgbaar in 26 verschillende kleurschakeringen. Geschikt voor iedere ruimte in uw woning, de tegels kunnen als vloer- en wandtegels gebruikt worden.

Dit product is anders dan alle andere houten bekledingen die u kent. Het productieproces imiteert namelijk zorgvuldig met de hand vervaardigde resultaten. Alle details van de houtknoesten zijn zo zorgvuldig gereproduceerd dat zij zeer natuurgetrouw zijn en ieder model is een verschillende houtsoort. De visuele aantrekkingskracht van hoogwaardige houtsoorten wordt gecombineerd met alle technische eigenschappen van keramische vloeren. Daardoor hebben de tegels een lange levensduur en zijn eenvoudig te onderhouden. Tevens zijn de tegels geschikt in combinatie met vloerverwarming.

In een wereld met een steeds strengere wetgeving toont Starwood dat het zeer begaan is met het milieu door het invoeren van een ISO 14001 gecertificeerd Milieu-beheersysteem.

Meijer Tegels & Sanitair nodigt u uit voor een bezoek aan haar showroom in Nieuw-Vennep, zodat u zich kunt verbazen over hoe prachtig deze tegels zijn geproduceerd. De medewerkers adviseren u graag zodat u de juiste keuze maakt voor een vloer met de sfeer van een houten vloer, maar met alle praktische voordelen van een keramische vloer.

In augustus heeft Meijer een aantrekkelijke actie op het gehele assortiment van Starwood: Gratis bijbehorende lijm & voeg bij een bestelling van Starwood boven de 20m2.

Meijer Tegels & Sanitair
Haverstraat 70 Nieuw-Vennep
0252-675504
www.meijer-sanitair.nl

Meer berichten