Sporten met GezondOud geeft energie.
Sporten met GezondOud geeft energie. ((Foto: Aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Vanaf 1 september buiten sporten met GezondOud bij Toolenburgerplas

  Bedrijf in Beeld

HOOFDDORP - Zingende lijsters, de roffel van een specht en zonnestralen door de bomen. Annet (65) springt met een grote lach op haar fiets, het is weer tijd voor een uur sporten met GezondOud. "Ik ga iedere week en het is elke keer optimaal genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen, ben ik altijd nieuwsgierig wie er allemaal zijn. Ik heb echt al een aantal hele leuke nieuwe mensen ontmoet. Inmiddels sport ik ruim een jaar bij GezondOud en ik merk dat het me goed doet."

Zij vervolgt: "Iedere keer kom ik vrolijk en positief gestemd terug van de training. De dagelijkse activiteiten gaan gemakkelijker, ik heb meer energie en voel me echt sterker en beter. Vandaag loopt de fysiotherapeut mee met de groep. Ik vind dat prettig, het geeft de deelnemers de ruimte om de fysiotherapeut op een laagdrempelige manier iets te vragen. En tegelijk geeft de fysiotherapeut algemene tips en besteedt aandacht aan individuele gevallen."

Hele jaar buiten sporten

Bij GezondOud kun je het hele jaar door sporten op mooie plekken in de natuur, waaronder het Haarlemmermeerse Bos en de Toolenburgerplas. De trainingen zijn professioneel, afwisselend, gezellig en voor ieder niveau heel goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en komen diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht aan bod.

Wat het meest opvalt aan de trainingen van GezondOud is de onderlinge sfeer en de persoonlijke begeleiding. Er wordt goed gekeken naar wat de doelgroep nodig heeft en belangrijk vindt. Zo zijn bijvoorbeeld de abonnementen die worden aangeboden superflexibel. Bij GezondOud houden ze er rekening mee dat iemand ook regelmatig leuke dingen gaat doen en soms een keertje niet kan. De les inhalen kan op een andere dag of de deelnemer komt de week erna twee keer. Ook wordt er bovengemiddeld veel aandacht besteed aan het sociale aspect. Na afloop wordt er met elkaar nog koffie gedronken en met enige regelmaat worden gezellige activiteiten georganiseerd waar vrijblijvend aan deelgenomen kan worden.

Informatie of het plannen van een proefles, 06-17962699 of kijk op:

www.gezondoud.nl

Meer berichten