Albert Hoegen-Dijkhof toont trots de nieuwe verfmengmachine in zijn Vennepse winkel.
Albert Hoegen-Dijkhof toont trots de nieuwe verfmengmachine in zijn Vennepse winkel. ((Foto: Rowin van Diest))

Decorette Nieuw-Vennep schaft nieuwe verfmengmachine aan

  Bedrijf in Beeld

NIEUW-VENNEP - Na vele jaren van trouwe dienst was voor Decorette Nieuw-Vennep, de specialist voor de perfecte vloer, de juiste wandbekleding en de ideale raamdecoratie, de tijd rijp voor de aanschaf van een nieuwe verfmengmachine.

Albert Hoegen-Dijkhof is al 25 jaar eigenaar van Decorette Nieuw-Vennep. Daarvan deed de oude verfmachine zo'n 23 jaar dienst. Deze is nu dus vervangen door een prachtig nieuw en modern apparaat. Albert: "We zijn er trots op dat we deze machine in onze winkel hebben staan. Het is echt een supermooie machine die heel nauwkeurig is in het meten van verfkleuren."

Kleurenmeter

De machine beschikt over een een kleurenmeter (een spectrofotometer). "Dit zorgt ervoor dat het kleuren inmeten veel gemakkelijker wordt. We kunnen daardoor direct de door de klant gekozen kleur mengen."

Tevens is Decorette Nieuw-Vennep in het bezit van een draadloze kleurenmeter. "Daarmee kunnen wij bij mensen thuis komen meten om de juiste kleur te bepalen. Daarnaast geven wij kleuradvies aan huis."

Albert staat in zijn winkel klaar voor het geven van een goed en degelijk kleuradvies. "En onze verfkwaliteit is hoog, omdat wij deze zo nauwkeurig kunnen meten en mengen. Kom dus gerust eens langs in de winkel."

Decorette Nieuw-Vennep
Vennepperhof 6
2151AZ Nieuw-Vennep
0252-672464
www.decorette.nl

Meer berichten