Volle zaal tijdens de informatieavond van 27 november.
Volle zaal tijdens de informatieavond van 27 november. ((Foto: Aangeleverd))

Ruim 1.200 aanmeldingen voor inkoopactie energiemaatregelen

  Nieuws

HAARLEMMERMEER - Sinds de start van de gezamenlijke inkoopactie energiemaatregelen begin november hebben al ruim 1.200 bewoners zich voor de actie van de gemeente en NMCX Centrum voor Duurzaamheid in Haarlemmermeer aangemeld.

De actie geldt voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, ventilatiesystemen en isolatieglas. In totaal is interesse getoond in ruim 1.650 maatregelen. Door de omvang van het project en de efficiënte aanpak, is het mogelijk om tijdens de inkoopactie - naast kwaliteit en service - aantrekkelijke prijzen te bieden. Hierdoor kunnen de investeringen in zonne-energie en isolatie nog sneller terugverdiend worden. Geïnteresseerden kunnen zich tot 31 januari 2020 vrijblijvend inschrijven op www.winstuitjewoning.nl.

Drukke infoavonden

Na twee zeer succesvolle informatieavonden staat de teller op ruim 1.200 aanmeldingen. Tijdens de infoavonden werden de bezoekers geïnformeerd over de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen, woningisolatie en de landelijke subsidieregeling. In totaal kwamen hier ruim vijfhonderd bewoners op af. De gemeente en NMCX Centrum voor Duurzaamheid zijn zeer tevreden over de grote belangstelling.

De inkoopactie duurt nog tot 31 januari 2020. Daarna sluit de inschrijving. Bewoners met vragen kunnen bellen met de servicedesk van 'Winst uit je woning' op 023-5836936. Inschrijven voor de actie kan via www.winstuitjewoning.nl.

www.nmcx.nl

Meer berichten