UNO en FC Portugaal zijn aan elkaar gewaagd wat een aantrekkelijke wedstrijd oplevert.
UNO en FC Portugaal zijn aan elkaar gewaagd wat een aantrekkelijke wedstrijd oplevert. ((Foto: Rowin van Diest))

UNO begint bekertoernooi met gelijkspel

  Sport

HOOFDDORP - UNO is het bekertoernooi zaterdag 31 augustus begonnen met een gelijkspel. Tegenstander FC Portugal bleek een aantrekkelijke tegenstander.

UNO liet een goede indruk achter. De fans zagen een team met spelers die elkaar goed wisten te vinden. Het was Martijn Wessels die twee keer scoorde. Aan de andere kant waren de aanvallers van Portugal ook sterk, waarop het duel eindigde in 2-2. De andere tegenstanders voor UNO in de bekerpoule zijn HBS en SC Overamstel.

Hoofdtrainer Adam Natadiningrat heeft de beschikking over een goede groep spelers. Het moet dan ook mogelijk zijn om veel betere resultaten te behalen dan vorig seizoen. Natadingrat behaalde zijn UEFA B-diploma bij het CIOS in Heerenveen. Hij liep daar stage bij profclub SC Heerenveen en kreeg gastlessen van Foppe de Haan en Hans Westerhof. De nieuwe hoofdtrainer is ook eigenaar van een professioneel instituut dat mensen fitter, sterker en slanker maakt.

Natadiningrat gaat bij UNO het eerste team en de oudere jeugdspelers adviseren over kracht, snelheid en gezonde voeding. Als voetballer heeft hij bij VV Steenwijk gespeeld. Daar trainde hij onder oud-Oranje international Kees Kist.

Meer berichten