De hockeyers van De Reigers winnen nu al vier weken op rij.
De hockeyers van De Reigers winnen nu al vier weken op rij. ((Foto: Rowin van Diest))

Weer winst voor De Reigers

  Sport

HOOFDDORP - De hockeymannen van De Reigers versloegen zondag 6 oktober Zwolle met 3-2. De dames kwamen tegen Bennebroek niet verder dan de brilstand.

Het hockeyherenteam van trainer/coach Wiegert de Regt staat nu vier duels ongeslagen bovenaan de eerste klasse. De voorsprong op nummer 2, Huizen is twee punten.

Het werd een hoogstaand duel. Door Mark Weber werd het via een strafcorner 1-0. Zwolle kwam daarna weer op 1-1. Maar wederom kon strafcornerspecialist Weber zijn team op voorsprong brengen. De teams bleven daarna lange tijd aan elkaar gewaagd. Vijf minuten voor tijd kon de thuisploeg dan toch het duel beslissen. Ties van den Berg gaf een goede bal aan Samuel van Huidan en die liet de doelman kansloos.

Zuid Amerika

Van den Berg en Van Huidan vertrekken deze week voor drie maanden naar Zuid Amerika. De Regt is blij dat ze na de winterstop allebei weer terug zijn.

De komende tegenstander is Ring Pass Delft dat op de derde plek van de ranglijst staat. De Reigers zal te maken krijgen met een tegenstander die absoluut wil winnen.

Hockeydames

Het duel tussen de dames van De Reigers en Bennebroek eindigde in 0-0. De volgende tegenstander voor het team van trainer Jarit Hueting is Weesp. De Reigers staat in de middenmoot van de tweede klasse.

Meer berichten