Hardlopen.
Hardlopen. ((Foto: rodi.nl))

30ste Haarlemmermeer Cross

  Sport

HAARLEMMERMEER - De 30ste editie van de Haarlemmermeer Cross is zondag 8 december. De organisatie werkt dit jaar intensief samen met Scoutinggroep Sint Maarten.

Voor de lopers ligt er een nieuwe start/finish-streep vlak bij de inschrijving, die plaatsvindt in het scoutinggebouw (IJweg 969 Hoofddorp) en er is een nieuw parcours. Het parcours is voor de pupillen 1,1 km en voor de junioren en volwassenen 2.5, 5 en 10 km in ronden van 2.5 kilometer. In de grote ronde is een pittig klimmetje opgenomen. De start/finish-locatie is direct naast de parkeerplaats van Papa's Beach House, waardoor er ook ruim parkeergelegenheid beschikbaar is.

Gemoedelijke sfeer

Het Crosscircuit is zowel voor wedstrijdlopers als voor recreanten. De sfeer is gemoedelijk en laagdrempelig, zodat iedere loper op zijn eigen niveau kan presteren. De wedstrijdlopers lopen voor de prijzen en de punten voor het klassement in het RunX Haarlem Crosscircuit. RunX is de nieuwe naam van de hoofdsponsor RunX Haarlem (voorheen Runnersworld). Voor de recreatielopers is een cross een welkome afwisseling op de vele asfaltkilometers én een goede training om met name sterker te worden.

Inschrijven voor de cross kan via www.inschrijven.nl of voor de late beslissers op 8 december in het Scoutinggebouw bij de start.

Programma

10.15 uur pupillen / G-atleten 1,1 km
10.30 uur C/D Junioren 2,5 km
10.45 uur Sprintcross AB Junioren & Senioren 2,5 km
11.00 uur Dameswedstrijd / Trimloop 5 km
11.00 uur Herenwedstrijd / Trimloop 10 km

https://avhaarlemmermeer.nl

Meer berichten