Sport en cultuur snuiven in Hoofddorp.
Sport en cultuur snuiven in Hoofddorp. ((Foto: Aangeleverd))

Sport- & Cultuurfair aan Toolenburgerplas

  Uit

HAARLEMMERMEER - Alle inwoners van gemeente Haarlemmermeer kunnen zondag 16 juni kennismaken met het sport- & cultuuraanbod in hun gemeente. De verenigingen presenteren aan de Toolenburgerplas hun activiteiten. Dit is dé kans om te weten te komen wat er allemaal in Haarlemmermeer te doen is. Meedoen, beleven en genieten van optredens. De toegang is gratis.

Meer dan veertig verenigingen nodigen de bezoekers uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten.

Er is een podium aanwezig waarop dansoptredens, sportdemonstraties en zang en muziek wordt gebracht. Het podium kent een dagvullend programma. Op de informatiemarkt kunnen de bezoekers zich laten informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Kinderprogramma

Voor de kinderen is er een leuk programma, opgezet door SKH (Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer). De kinderen kunnen bij de informatiestand een zeskampkaart ophalen en meedoen aan zes activiteiten. Wie alle activiteiten doet, krijgt een aandenken. Ook kunnen de kinderen vrij Jeugdland Hoofddorp, de avonturen- en bouwspeelplaats voor kinderen, oplopen.

De Sport- & Cultuurfair is van 11.00 tot 16.00 uur. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Parkeren kan bij één van de drie parkeerplaatsen aan de IJweg, aan de Toolenburgerplas. Het evenemententerrein ligt daarvandaan op loopafstand.

Nog veel meer info en een plattegrond zijn te vinden op:

https://sportfair.nl/events-item/sport-cultuurfair-haarlemmermeer

Family Obstacle Run

Dit jaar wordt tijdens de Sport- & CultuurFair ook een Family Obstacle Run georganiseerd. Er is de keuze uit een run van 3 en van 6 kilometer. De Run is voor ouders en hun kinderen vanaf 5 jaar. Het voltooien van een échte Major Family Obstacle Run is echt een mooie prestatie. Op de route moeten ruim 25 obstakels overwonnen worden.

Lees een eerder artikel over de Major Family Obstacle Run

www.major-run.nl/family

Meer berichten