De energieke Ralph de Jong op de bühne.
De energieke Ralph de Jong op de bühne. ((Foto: Aangeleverd))

Ralph de Jongh in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Ralph de Jongh is zondag 1 december terug in The Shack aan de Schipholdijk. Een muzikant die de liefhebbers van livemuziek graag zien op het podium, vooral om zijn weergaloze live-act.

Ralph de Jong is een klasse apart en is een absolute sensatie om live te zien en te horen. De blues stroomt rijkelijk door zijn aderen. In 2004 werd De Jong opgepikt door Harry Muskee, die hem meenam op tournee als voorprogramma van zijn Cuby & The Blizzards. De Jong heeft een unieke stijl van spelen, schrijft en produceert zijn eigen muziek, brengt die onder zijn eigen label uit en hij speelt op houten schoenen. Hij werkte 6 jaar in de wereldberoemde Wisseloord Studio's waar hij negen van zijn albums opnam.

Zijn nieuwste album 'Quatro' kwam begin 2019 uit. Dit album bestaat uit vier schijven met songs waarin de blues en rock 'n roll samenkomen. De Jong legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten. In een fenomenale atmosfeer van geluid, dromen we terug naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren '60 van Keith Richards en Mick Jagger.

Vrijdag 6 december staat Tribute to The Doors in The Shack, dit concert is uitverkocht.

The Shack is op zondag 1 december open om 15.00 uur. Ralph de Jong speelt vanaf 16.00 uur, entree is 10,00.

www.the-shack.info

Meer berichten