(Foto: Shutterstock)

Nieuwe BTW-regeling biedt kansen voor sportverenigingen

SLOOTDORP - De verruiming van de BTW-sportvrijstelling is sinds januari van kracht. Deze verruiming kan nadelig zijn voor sportverenigingen en exploitanten van sportaccommodaties en daarom is er een subsidieregeling in het leven geroepen. Sportverenigingen uit Hollands Kroon worden hier maandag 6 mei tijdens een BTW-avond over geïnformeerd. Een expert van Team Sportservice praat verenigingen deze avond van 19.30 tot 21.00 uur bij over de laatste ontwikkelingen in het Dorpshuis aan Pastoor Braakstraat 1 in Slootdorp.

Sportverenigingen kunnen hun voordeel doen met deze subsidieregeling. Ontdek hoe dit werkt tijdens de BTW-avond. Op deze avond wordt de subsidieregeling uitgelegd en leren sportverenigingen hoe ze in aanmerking komen voor de subsidie. Hoe werkt het aanvraagproces en welke informatie is daarbij belangrijk.

Tijdens deze BTW-avond zal er nog een ander thema behandeld worden; tijdsbesparing en zekerheid binnen salaris- en personeelsadministratie voor de (sport)organisatie. Sportkader Nederland zal dit onderwerp verzorgen. Met Sportkader Nederland is Team Sportservice al ruim dertig jaar dé dienstverlener op het gebied van salaris- en personeelsadministratie in de sport.

Deze BTW-avond is bedoeld voor penningmeesters en/of andere financieel verantwoordelijken binnen een (sport)vereniging uit Hollands Kroon. Inschrijven via schagen.inschrijventeamsportservice.nl/. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Neem voor meer informatie contact op met Rina Blondeau van Team Sportservice Schagen, tel. 0224 - 214774 of rblondeau@teamsportservice.nl.

Meer berichten