Wie helpt Timo terug aan zijn geliefde quad?

Algemeen
Timo met zijn vrienden op het strand poserend met hun quads
Timo met zijn vrienden op het strand poserend met hun quads (Foto: aangeleverd)

CALLANTSOOG - Hij is er nog beduusd van. De 22-jarige Timo Kruk uit Callantsoog is er al de hele dag mee bezig. Vannacht is zijn quad gestolen bij hem voor de deur. Het gebeurde rond 02.00 's nachts.

Ik loof 500 euro beloning uit voor de gouden tip

"Ze hebben de aanhanger van de overbuurman gejat en mijn quad erin getild. Mijn moeder en vrienden zijn nu met een grote speurtocht bezig om alle camerabeelden op de vragen. We weten hoe een zwarte Mercedes of Volkswagen bus met de aanhanger wegrijdt. Dat is te zien op privécamera's van mensen uit het dorp. We weten zelfs dat hij helemaal naar t’ Zand is gereden."

De quad heeft naast een intrinsieke waarde ook emotionele waarde. "Ik heb deze al sinds 2017 net als twee vrienden van mij. Wij vissen graag staand met grote netten die we rond de quads leggen. Ook is het een zeldzaam type quad omdat ze maar tot 2003 gemaakt zijn. Ondanks zijn leeftijd is hij nog steeds in superconditie. Hij heeft net een grote onderhoudsbeurt gehad en ik heb er nieuwe banden en ketting opgezet."

Wat is er gestolen?

Het gaat om een Yamaha Warrior 350 cc. Het kenteken is KS-567-N. Wie weet waar de quad is kan bellen naar Timo Kruk op nummer 06 - 2395 8506.

De quads staan hier nog voor de deur.