Nieuw seizoen Kroonconcerten in Hippolytushoef

Algemeen
Het piano-saxofoon duo Victor Naranjo op piano (r) en Carlos Giménez op saxofoon.
Het piano-saxofoon duo Victor Naranjo op piano (r) en Carlos Giménez op saxofoon. (((Foto: aangeleverd)))

HIPPOLYTUSHOEF - De Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk start zondag 27 september weer met het eerste kaarslichtconcert van het nieuwe seizoen 2020/2021 in de mooie middeleeuwse kerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef. Het belooft weer een mooie gevarieerde serie te worden. De aanvangstijd van alle concerten is altijd 15.30 uur.

Op de eerste concertdag van 27 september bijt een piano-saxofoon duo het spits af, namelijk Victor Naranjo op piano en Carlos Giménez op saxofoon. Ware virtuozen zijn het al, deze twee Spaanse conservatoriumstudenten. Voor deze interessante combinatie van saxofoon en piano kunnen zij putten uit een groot repertoire dat in de loop der jaren ontwikkeld is. Victor en Carlos laten maar al te graag de vele mogelijkheden en de onverwachte en verbazingwekkende wereld voor muziek voor deze twee instrumenten horen. Met muziek van onder anderen Claude Debussy, Jules Demersseman , Eugene Bozza, Johann Sebastiaan Bach en Alexander Glazunov.

Programma

De andere kaarslichtconcerten vinden plaats (onder voorbehoud van corona) op: 25-10 2020 Philippe Elan – zang en Reijer Zwart – gitaar/piano met Franse chansons 22-11-2020 LEKS met het programma “de Weg”, Ekatarina Levental – zang en harp 24-01-2021 Jacob Olie Trio, piano – viool - cello 28-02-2021 Wheelbarrow Band – Ierse muziek 28-03-2021 Gitaarduo Fernando Cordas – Izhar Elias.

Kaarten

Kaarten zijn ALLEEN online te bestellen via: www.dekroonconcerten.nl. Voor elk concert betaalt men € 17,50, dit is inclusief een drankje in de pauze. Een abonnement voor alle zes concerten kost € 90,00. Kinderen onder de twaalf jaar hebben gratis toegang, als zij begeleid worden door een betalende volwassene. Na betaling worden de toegangskaarten per e-mail toegestuurd. Er is dus géén kassa voor losse kaartverkoop. Dit in verband met de geldende coronamaatregelen van het RIVM, zodat de stichting haar concerten coronaproof kan organiseren.